Divendres, 17 setembre, 2021
Inici Opinió Entrega de premis del concurs ‘Deixa’t de fumar’

Entrega de premis del concurs ‘Deixa’t de fumar’

OPINIÓ · Junta Local AECC de Sueca

Per a celebrar el Dia Mundial SENSE TABAC, la Junta Local AECC de Sueca va organitzar, en maig de 2020, en plena pandèmia, un concurs de dibuix HO FARIES PER MI? DEIXA’T DE FUMAR!, però els guardonats, no van poder arreplegar els premis de forma presencial. Han hagut d’esperar un any.

Els dibuixos molt originals i amb missatges molt bons, els nostres xiquets i xiquetes, van acudir el passat dijous, 27 de maig, al casino “L’ATENEU”, acompanyats de familiars i amics, en un ambient molt entranyable, ple d’aplaudiments i somriures, per arreplegar els premis del concurs de dibuix.

L’acte va començar amb les paraules de la presidenta d’AECC de Sueca, Sacra Ortells Mateo, al costat de la regidora d’Esports, Celia Beltrán Albi, que van explicar la importància d’una vida saludable, amb espais sense fum, per a previndre malalties com el càncer de pulmó.

A continuació, es va cridar als guardonats: Andrea Espert Carbonell, Aida Ferri Cardo, Bernat Fuster Juan, Marta Mariner Montón, Pablo Jiménez Lledó, Óscar Jiménez Lledó, Noa Ramírez, Juan, Maria Puig Matoses, Clara Puig Matoses, Clara Eslava Lledó, que entre forts aplaudiments, molta alegria i plens de la gràcia infantil arreplegaren un diploma i un llibre de la col·lecció “Llegir en valencià” de la Fundació Bromera.

Enhorabona als guardonats i als organitzadors per eixa iniciativa tan bona, per inculcar als més menuts la importància de no fumar.

Més llegits