Diumenge, 13 juny, 2021
Inici SUECA Un pas més a l’hora de controlar les colònies felines

Un pas més a l’hora de controlar les colònies felines

La protectora d’animals ‘Refugi els Àngels’ i l’Ajuntament de Sueca ofereixen un curs per a formar a les persones voluntàries

La sala d’actes de la Casa de la Cultura va acollir, el passat 25 de maig, el primer curs sobre alimentació i control de les colònies felines de la ciutat, oferit per la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de la protectora d’animals ‘Refugi els Àngels’. “És la primera vegada que es realitza des de l’Ajuntament un curs d’estes característiques, i el que es proposa és ensenyar a les voluntàries, que en estos moments ja estan alimentant a determinades colònies felines, i que estan en contacte amb les protectores, perquè oferisquen este tipus d’alimentació correctament sobre la base dels contenidors que instal·larem. Així mateix, se’ls indicarà com controlar els animals, per si es troben malalts; quins animals s’han d’esterilitzar; etc. Hui, per tant, estem fent un pas important a l’hora de controlar les colònies felines a Sueca, una qüestió que, fins hui, estava descontrolada”, va explicar la regidora de Benestar Animal, Carmen Pérez. 

Carnet acreditatiu

Totes les persones que van participar en el curs rebran un carnet personalitzat acreditatiu i un jupetí distintiu com a personal autoritzat per l’Ajuntament, a fi d’evitar situacions incòmodes sobre la labor que estan realitzant. Seran les encarregades de depositar l’alimentació adequada en els llocs habilitats, una sèrie de contenidors especials que ha dissenyat l’alumnat d’Arts Plàstiques de l’IES Joan Fuster i que, en breu, podrem contemplar repartits per la ciutat. 

Entre els beneficis que reportarà el control de les colònies felines i la seua alimentació, destaquen el menor risc de contagi per transmissió de malalties a les persones o la disminució de les molèsties que ocasionen al veïnat. 

La regidora de Benestar Animal va voler agrair “l’estreta col·laboració de la protectora ‘Refugi els Àngels’ des del principi en esta iniciativa de les colònies felines. A més, vull agrair a una de les seues membres que siga l’encarregada d’oferir, de manera voluntària i gratuïta, estos cursos que també són gratuïts per a les assistents”. 

Més llegits