Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA Sueca tria la imatge de les Festes Majors 2021, que serà també...

Sueca tria la imatge de les Festes Majors 2021, que serà també portada del llibre encara que no es puguen celebrar els festejos

El treball presentat per Pau Maestre Olmos, de Sueca, va ser el que més vots del jurat va rebre en la tria de la imatge de Festes Majors 2021 realitzada este divendres 30 d’abril i va resultar el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca. L’obra es va imposar per majoria de vots dels membres del jurat entre les 14 que s’han presentat a esta edició. “Malgrat no tindre la certesa de quina serà la situació el setembre vinent, hem volgut continuar avant amb esta convocatòria per a l’elecció de la imatge de les Festes Majors de Sueca. El disseny guanyador serà, al mateix temps, la portada del Llibre de Festes, que igualment publicarem ja que la nostra intenció és contribuir també a mitigar, en part, la situació que afronten els negocis locals”, va explicar la màxima responsable de l’àrea de Festes, Gema Navarro. 

Jurat per a l’ocasió

El jurat va estar format per la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Cultura, Vladimir Micó; el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco; el dissenyador gràfic, Elies González; el director de l’Escola Municipal d’Art ‘Escultor Beltran’, Manel Baixauli; i la responsable de Comunicació de l’Ajuntament, Paloma Gutiérrez. 

La mateixa regidora de Festes, Gema Navarro, va ser l’encarregada de transmetre la decisió del jurat al guanyador, qui rebrà també un premi de 800 euros.

Més llegits