Divendres, 22 octubre, 2021
Inici SUECA Sueca es manté en risc baix i continua registrant els mateixos casos...

Sueca es manté en risc baix i continua registrant els mateixos casos que fa 7 dies

La comarca de La Ribera augmenta la seua incidència a conseqüència dels brots apareguts en localitats com Cullera

La incidència del coronavirus a Sueca continua mantenint-se baixa. Dos han sigut els casos que la Conselleria de Sanitat ha reportat al municipi en l’última setmana. En l’última actualització realitzada este divendres 30 d’abril, Sueca va sumar un contagi més respecte al dimarts. Els onze casos positius per Covid-19, un menys que en la informació feta pública per Sanitat el passat el dia 27, manté al municipi en situació de ‘Risc baix’. En estos moments, la incidència acumulada per PCR positius per cent mil habitats en els darrers 14 dies ha pujat mínimament de 36,39 a 39,90, segons la mateixa conselleria. A la comarca, esta incidència es va vore incrementada de 42,73 a 44,77 respecte al dimarts.

Per altra banda, cal destacar que Sueca només ha registrat una persona morta a causa de la Covid-19 durant tot el mes d’abril.

La incidència acumulada ha augmentat a la Ribera en les últimes setmanes i ja supera els 44 casos per cada 100.000 habitants. Si bé encara es manté en xifres baixes i molt inferiors a la mitjana nacional, els professionals van llançar un missatge per a conscienciar a la gent de continuar mantenint les mesures estrictes per a evitar que la situació es descontrole.

Fort increment a Cullera

I és que en localitats com Cullera o Carcaixent després dels festius de Pasqua els registres han empitjorat. Cullera acumula tres setmanes d’increments, amb diversos brots socials, que han situat la incidència en 161,9 casos per cada 100.000 habitants estant ja en risc alt segons els paràmetres sanitaris.

A escala provincial, un total de 107 municipis valencians van sumar nous contagis de coronavirus esta setmana: 12 d’ells van superar la desena i només València es va situar per sobre del centenar amb 128 casos.

Més llegits