Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA El Consell Agrari realitza diverses actuacions per a millorar l'estat d'infraestructures i...

El Consell Agrari realitza diverses actuacions per a millorar l’estat d’infraestructures i camins rurals

El Consell Agrari de Sueca continua amb els treballs de restauració i millora de diverses infraestructures i camins rurals. En les últimes setmanes, des de l’ens municipal han procedit a la reconstrucció quasi íntegra del pont situat en la partida de Campanar, que travessa el Braçal de Menescal, “el seu estat, a punt de derruir-se, feia necessària una actuació urgent. Per això, només hem rebut l’autorització del Parc Natural, hem procedit a la seua construcció de nou”, explica el regidor d’Agricultura i responsable del Consell Agrari, José Luis Ribera, qui també assenyala que, al llarg d’esta setmana, es finalitzaran els treballs d’aplicació de 800 tones de saorra per a millorar el ferm dels terrenys inclosos dins del vedat de la temporada de caça, una actuació finançada des de la Junta de Tirades amb els diners que es van recaptar en la subhasta de replaces celebrada a l’octubre passat. 

Així mateix, des del Consell Agrari està previst també el reasfaltat de 6.000 metres quadrats de camins repartits per diferents punts del terme municipal. “Després de procedir a un estudi previ, actuarem en diferents zones per a garantir que els camins estiguen en les millors condicions possibles. Cal tindre en compte que els efectes que pateixen pels temporals, i l’ús agrícola d’estos, provoca que es deterioren d’una manera més ràpida amb el pas del temps. D’altra banda, seguim també amb les labors de desbrossament de les vores dels camins”, afirma José Luis Ribera

Més llegits