Divendres, 17 setembre, 2021
Inici Esports El CB Altea es convertix en l’últim rival que cau davant el...

El CB Altea es convertix en l’últim rival que cau davant el Club Bàsquet Sueca-Fustes Bonet (76-87)

L’equip suecà suma la seua 12a victòria en 13 partits i encara la recta final de la lliga regular amb tot a favor per a jugar la fase d’ascens a EBA

Important victòria del CB Sueca-Fustes Bonet (balanç de 12-1, a falta de 9 partits) que li permet apropar-se a l’objectiu de quedar entre els 4 primers del grup, i jugar la fase d’ascens a la lliga EBA.

Partit complicat, dur i de gran nivell, davant un equip, el CB Altea, que compta en la seua plantilla fins a 8 jugadors estrangers, amb una gran capacitat física i que s’ha reforçat en esta segona volta de la lliga. Victòria amarga, ja que a la baixa del pivot Vicent Santamatilde, s’ha d’afegit la del base Carles Grau, que es lesionà greument en l’últim quart. Esperem que la recuperació vaja molt bé.

El primer quart començà amb imprecisions per part dels dos equips que no estaven molt encertats en atac: m.3 4-4. La igualtat es mantingué perquè els suecans controlaven el ritme de joc i un nivell alt en defensa, amb la bona direcció i anotació de Carles. A la fi del quart: 20-19.

Al segon quart els dos equips pujaren la intensitat en defensa i l’equip entrenat per Raül Matoses cada vegada es trobava més còmode i concentrat a la pista. Així, al minut 5, amb triples de Jose i Carles, els suecans s’avançaven al marcador: 26-29. Els d’Altea també contestaven amb una defensa més agressiva i provocant personals que els permeté, gràcies als llançaments de tirs lliures, igualar l’encontre: m.7: 32-34. L’entrada a la pista del jove cedit pel Gandia, Gus Tudela, equilibrà, amb Joan i Miquel, el joc interior dels suecans. I així s’arribà al descans amb el resultat de 37-39.

El tercer quart fou d’un gran nivell dels dos equips, amb molta intensitat i un gran encert en els llançaments. L’equip suecà demostrà el seu bon moment i equilibri en el joc interior i exterior, amb un gran esforç davant les “torres” de l’Altea.: m.3 45-48 (amb 3 triples de Jose, màxim anotador de l’encontre amb 30 punts). El veterà Vaidas i el capità Josep permetien aconseguir un màxim avantatge al minut 5: 45-52. Els locals reaccionaren tot i aprofitant uns minuts de relaxació dels suecans i es posaren per davant al marcador: 53-52 (m.7). Les rotacions fetes per l’entrenador suecà permeteren que, amb les cistelles de Guille, Mariano i Gus s’arribara a la fi del quart amb avantatge de 6 punts: 59-65. (parcial de 22-26)

L’últim quart fou molt emocionant, amb dos equips que buscaven la victòria amb tots els seus recursos, i amb un inspirat Mihai i l’aportació del jove Guillem s’aconseguia mantenir i augmentar la diferència al marcador (m.3: 61-70). Els locals reaccionaren i es posaren a 4 punts al minut 6: 72-76. Però amb els triples de Jose, els contraatacs de Guille i Carles (fins que es lesionà) i els rebots de Joan s’aconseguí un parcial de 4-12 per arribar a la fi del partit amb el resultat de 76-87.

Proper partit: dissabte 3 d’abril a les 18:30 hores: C.B. SUECA-FUSTES BONET (1r classificat) – C.A. MONTEMAR ALACANT (3r classificat).

Més llegits