Divendres, 21 gener, 2022
IniciEl PerellóSueca passa a nivell verd en baixar els contagis a 6 casos

Sueca passa a nivell verd en baixar els contagis a 6 casos

Les infeccions al municipi des de l’inici del recompte sobrepassen els dos milers i la incidència acumulada ara és de 21 de cada 100.000 

Per fi, en nivell verd. Els casos actius de les últimes setmanes a Sueca, segons Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, són només 6 a dia 22 de març. Després d’aplegar als 425 casos a finals de gener, la incidència de la Covid-19 ha aplegat fins a nivells del passat estiu. Les mesures imposades i l’actuació general de la població han aconseguit que el virus anara baixant els contagis i, en estos moments, Sueca compta amb una incidència acumulada cada 100.000 habitants pràcticament igual que la mitjana del Departament de La Ribera, que comptabilitza 20 casos cada 100.0000 habitants. El municipi suecà ha registrat, segons Conselleria, 38 morts per esta causa. En total, al Departament de La Ribera en són 336, xifres que mostren la letalitat d’esta malaltia.

La Setmana Santa

A les portes d’encarar una nova festivitat amb molts dies de col·legis tancats i moltes persones sense haver d’acudir a treballar, de nou les mesures restrictives seran les que marcaran les eixides de la població i les quedades entre amics i familiars. La limitació durant la Setmana Santa serà d’un màxim de 4 persones en espais públics i en locals d’hostaleria i restauració i domicilis limitats al mateix nucli de convivència, poc marge de maniobra queda a l’hora d’elaborar plans per a les Pasqües. En la memòria queda la pujada de casos ocorreguda quan es van relaxar les limitacions durant les passades festes nadalenques.

spot_img

Més llegits