Divendres, 17 setembre, 2021
Inici Esports El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet torna a l’antiga normalitat guanyant al CB Elx...

El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet torna a l’antiga normalitat guanyant al CB Elx i mantenint-se primer

L’equip de Raül Matoses imposa la seua llei (44-54) a pesar de la falta d’entrenaments per les restriccions

La competició, després de quasi dos mesos, es reprengué diumenge passat i el CB Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria a la pista del CB Elx, la qual cosa li permet seguir en primera posició en el grup B de la 1a Divisió Nacional.

Els jugadors suecans notaren la falta d’entrenaments i de partits, i això es veié sobretot en la segona part, amb moltes errades en els llançaments i contraatacs. A poc a poc es tornarà a la ‘nova normalitat’, amb l’ús de les instal·lacions del pavelló de les Oliveretes, i millorar en tots els aspectes per tal de mantindre’s en les primeres posicions i disputar les eliminatòries d’ascens a la lliga EBA.

Al primer quart els de Raül Matoses eixiren molt concentrats i encertats tant en defensa com en atac, amb triples de Vicent i Jose (m.4: 3-10). Els d’Elx reaccionaren també amb llançaments de 3, però eren incapaços de parar el joc d’atac i el rebot defensiu ofensiu dels suecans. El parcial ho diu tot: 9-16.

Al segon quart, amb una zona pres i l’encert de Carles, Miquel i Jose, l’equip suecà es distanciava al marcador amb un parcial de 8-1 al minut 3: 24-11. L’avantatge es mantingué fins al descans, amb 2 triples de Vicent i el bon joc de Mihai i Miquel. Resultat: 20-34.

A l’inici del segon quart l’equip il·licità intentà retallar les diferències al marcador, tot aprofitant la relaxació suecana i el seu desencert en atac. Minut 6: 27-36. Als últims minuts, amb una millor defensa i un parcial de 8-1 s’aconseguia el màxim avantatge del partit: 28-44.

A l’últim quart s’evidencià la falta de rodatge dels suecans i el desencert en els tirs lliures (solament un 30 per cent). Minut 3: 33-44. M.7: 35-49. Tres triples locals deixaven la diferència en 10 punts a la fi de l’encontre: 44-54.

Més llegits