Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciFallesLa JLF repartix banderes a les comissions per recordar que “la flama...

La JLF repartix banderes a les comissions per recordar que “la flama mai es deu apagar”

Un total de 4.000 banderoles es penjaran de balcons i miradors en una de les accions previstes pel col·lectiu faller durant març

El col·lectiu faller continua sense aturar les seues propostes per tal que la festa estiga ben viva. Diverses són les iniciatives que s’han posat en marxa durant els últims dies. La més cridanera consistirà en l’engalanament d’una gran quantitat de balcons i miradors de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes amb les 4.000 banderes que han preparat des de la Junta Local Fallera. “Convidem als veïns i veïnes de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraques a què demostren la seua creativitat i esforç engalanant els seus balcons i miradors a partir de l’1 de març. Esta gran il·lusió col·lectiva que, si bé pot qualificar-se de comboi faller, mereix un reconeixement en pro de la nostra festa, que no podrem celebrar el mes de març i que servisca per a dignificar una labor altruista que descobreix el gran potencial creatiu i cooperatiu dels nostres veïns”, van indicar.

La Junta Local Fallera proposa esta iniciativa repartint a totes les comissions falleres 4.000 d’estes banderes “amb la flama que mai es deu apagar” les quals faran arribar a la majoria dels fallers i falleres. Les imatges tindran unes dimensions de 70×50 cm i també se situaran al voltant dels casals o d’on es posen els monuments per recordar al veïnat que, encara que no hi haja falles físiques, la festa josefina està present.

“Després amb moltes idees i ganes de passar-s’ho bé, podeu afegir i crear adorns amb cartó, traques de colors, cordes, teles, escuts de les falles, banderetes, flors de papers, mocadors i moltes grapes per una gran decoració fallera per tot arreu”, apremiaren des de la JLF.

“Ens agrada veure’ns els carrers adornats en festes i contribuir a engrandir les falles buscant el colorit de la festa. Aporteu el vostre graner faller d’arena, participant en la creació de cadascun dels adorns al vostre balcó o mirador”, apuntaren i, al mateix temps, indicaren: “Este és un xicotet homenatge a les falles! Omplim els carrers de colors! Demostrem les ganes de festa!”.

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits