Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciEsportsEls esportistes federats podran tornar als entrenaments a partir d’este 1 de...

Els esportistes federats podran tornar als entrenaments a partir d’este 1 de març

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en el punt 5.3 de la resolució de 25 de febrer de 2021 ha regulat les normes en competicions i entrenaments del futbol valencià. En este sentit, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) va esperar a la publicació en el DOGV del document per a fer oficials les conseqüències immediates que són:

-Entrenaments de categories prebenjamí, benjamí i aleví en grups de quatre en quatre persones garantint les distàncies de seguretat, en grups estables, evitant contacte amb altres grups d’entrenaments i sempre a l’aire lliure.

-Les categories infantil, cadet, juvenil i aficionats es podran entrenar ja en grup sense limitació numèrica.

-Des de l’1 de març ja podrà haver-hi partits de Regional Preferent, Preferent Juvenil i Lliga Autonòmica Valenta, categories en les quals es disputen ascensos a categories nacionals.

Així, el CF Promeses i la SD Sueca tornaran a la competició este cap de setmana després de moltes setmanes aturats a conseqüència de les restriccions provocades per la tercera onada de contagis per coronavirus. Ho faran reprenent la jornada 12 i els enfrontarà amb el Carcaixent en el Camp de l’Infantil en el cas de la SD Sueca (que ocupa la quarta posició amb 18 punts) i amb  un desplaçament, en el cas del CF Promeses (que està en penúltima posició amb només 2 punts), per jugar contra el CD L’Alcudia de Crespins. 

La FFCV té previst emetre una circular en els pròxims dies amb les noves dates del calendari per a estes competicions, amb la volta prevista de les mateixes per al cap de setmana del 13 i 14 de març.

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits