Dissabte, 15 maig, 2021
Inici El Perelló El PP del Perelló torna a confiar en l’actual alcalde perelloner, Juan...

El PP del Perelló torna a confiar en l’actual alcalde perelloner, Juan Botella, per a les pròximes eleccions municipals de 2023

El Congrés Local del Partit Popular del Perelló que es va dur a terme el passat dimecres 24 de febrer va servir perquè els afiliats tornaren a  elegir com a president de l’agrupació a l’actual alcalde, Juan Botella. 

Botella es va presentar com a candidat a president després d’aconseguir els avals suficients dels afiliats de l’agrupació local i amb el suport de la Direcció Provincial del partit. 

L’actual alcalde del municipi va aconseguir el 100% dels vots emesos en un congrés en el qual va estar present el president provincial del PP, Vicente Mompó, qui va voler així mostrar el seu suport i el de la formació política a Juan Botella. 

Segons va declarar el president de l’agrupació local després de la seua elecció, “s’obri una nova etapa de quatre anys en la qual reforçarem la Junta Executiva amb algunes noves incorporacions i amb la il·lusió de començar a treballar amb la mirada posada en les eleccions municipals de 2023”.

Tant el Comité Organitzador del Congrés com la Mesa electoral van estar presidits per l’actual vocal del consistori, Natividad Aguado, amb Gema Bau com a secretària.

Més llegits