Dissabte, 15 maig, 2021
Inici El Perelló Prop de mig centenar de comerços i autònoms de Sueca faran costat...

Prop de mig centenar de comerços i autònoms de Sueca faran costat a l’aturada nacional del 24f

Prop de mig centenar de treballadors autònoms i comerços de Sueca han confirmat la seua adhesió a l’aturada nacional convocada per la Unió d’Associacions Lliures, organització sota la qual s’aglutinen més de 25 entitats de tots els racons del país, en representació dels treballadors autònoms, del sector primari i els transportistes. Estos dies s’ha pogut vore en moltes de les botigues que hi ha al municipi el cartell de suport a la vaga general convocada per a este dimecres 24 de febrer. Per al col·lectiu, l’aturada nacional és “l’única solució per a donar-nos veu i que s’escolten els nostres problemes, que s’han vist agreujats per la Covid-19”.

“La nostra intenció”, subratllen, “no és causar trastorns a la ciutadania en general, sinó conscienciar dels greus problemes que tenim” i per això “demanem, entre moltes altres coses, que es consumisca producte nacional en el comerç de proximitat”. “Necessitem la solidaritat d’aquells que ens són més propers”, destaquen, “ja que tots som necessaris per a sostenir l’economia i molt més en estos moments en els quals estem sofrint una greu pandèmia”. “No volem el tancament de negocis, però en estos moments és al que ens veiem abocats si no es prenen mesures de manera immediata”, van indicar des d’AUPA, l’associació que engloba a bona part dels autònoms de la localitat.

La caravana de cotxes eixirà a les 9 del matí des del pàrquing del centre comercial Sueca Parc i es dirigirà, previ pas per Catarroja, a les oficines de la Diputació de València.

Més llegits