Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciSUECADiversos concursos-oposició volen suplir les necessitats de la plantilla de l’Ajuntament

Diversos concursos-oposició volen suplir les necessitats de la plantilla de l’Ajuntament

El termini d’inscripció de les sol·licituds per a les places de Tècnic mitjà en Informàtica i d’Ordenança/notificador finalitza el pròxim 11 de març

L’Ajuntament de Sueca, a causa de les necessitats actuals que presenta la plantilla de treballadors i treballadores, i després dels processos iniciats fa uns mesos per a cobrir noves places en la Policia Local, vol informar ara sobre la convocatòria de dos processos de concurs-oposició per a cobrir una plaça d’Ordenança-notificador/a i una altra de Tècnic/a mitjà en Informàtica. Les persones interessades que desitgen optar, hauran d’emplenar i presentar la corresponent sol·licitud d’admissió a les proves selectives fins a l’11 de març, inclusivament. Tant el model de sol·licitud, com les bases i tota la informació corresponent a la convocatòria d’estes places, pot consultar-se en el següent enllaç: http://www.sueca.es/val/page/oposicions-concursos. Les instàncies es presentaran en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, a través de la seu electrònica de la pàgina web www.sueca.es. 

“El que pretenem amb estes convocatòries, és anar corregint eixa precarietat laboral que en determinats departaments d’este Ajuntament existeix des de fa molt de temps, i que des del principi d’esta legislatura ja vam començar a treballar. En primer lloc, ho vam fer respecte a la Policia Local, la plantilla de la qual estava molt necessitada de recursos humans i, donada la important labor que realitzen, des del primer dia que vam  arribar ens vam posar a treballar perquè en esta legislatura puguem comptar amb noves places, com les 9 d’agent i 1 d’oficial els processos de les quals ja estan en marxa. D’esta manera, contribuirem a cobrir millor les necessitats d’una població com la de Sueca”, explical’alcalde de Sueca i responsable de Personal, Dimas Vázquez, qui també va assenyalar que “seguim amb el nostre full de ruta d’anar convocant concursos-oposicions perquè les persones interessades puguen presentar-se lliurement a eixes vacants, i aconseguir així que els departaments de l’Ajuntament tinguen l’operativitat que la nostra ciutat necessita”. 

L’Ajuntament de Sueca anuncia així mateix que, en breu, s’iniciarà un nou procés de concurs-oposició per a cobrir dos places més. En este cas, una serà de Tècnic/a auxiliar d’Arxiu i l’altra de Tècnic/a d’Administració General. 

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits