Dimarts, 9 març, 2021
Inici Esports La suecana Sara Bonillo es perd el Mundial de ciclocròs per Covid-19

La suecana Sara Bonillo es perd el Mundial de ciclocròs per Covid-19

La ciclista suecana Sara Bonillo no estarà este pròxim diumenge a Oostende (Bèlgica) per disputar el Campionat del Món de ciclocròs en la seua categoria sub23, de la que és l’actual campiona d’Espanya. La jove de 19 anys va donar positiu en un test de Covid-19 dimecres passat i des d’aleshores continua confinada a casa.

La mateixa Bonillo emetia ahir un comunicat a les seues xarxes socials explicant la situació que travesa: “Bona vesprada a tots i totes. Molt al meu pesar he de contar-vos que no podré participar este diumenge al Mundial de ciclocròs d’Oostende (Bèlgica). Fa una setmana vaig donar positiu en el test de Covid-19 i des d’eixe moment continue confinada a casa. Encara que em trobe bé hem decidit renunciar a participar en la prova. És un cop dur perquè em feia molta il·lusió estar a la cita mundialista per segona vegada, però no podrà ser. Vull donar-vos les gràcies pel vostre suport durant tota la temporada. L’agraïment el faig extensible a la Reial Federació Espanyola de Ciclisme i al seu seleccionador Pascual Momparler per confiar en mi, així com al meu equip Teika UCI Team per estar al meu costat en tot moment. Només espere que arribe dissabte i diumenge per poder animar des de casa als meus companys de selecció. Toca canviar el xip i pensar ja en la temporada de ruta. Tornaré més forta. No tingueu cap dubte”.

Més llegits