Dimarts, 9 març, 2021
Inici El Perelló Sueca supera els 400 contagiats actius per coronavirus i la incidència se...

Sueca supera els 400 contagiats actius per coronavirus i la incidència se situa en 1.488

El municipi quadruplica els casos en tres setmanes i les morts continuen augmentant: quatre persones més perden la vida

Un total de 409  persones contagiades en estos moments pel coronavirus són les reportades a Sueca per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l’última actualització realitzada este divendres 22 de gener. Es tracta de 79 infectats més que fa una setmana i 57 més que ara fa tres dies, el que suposa una tendència clarament cap amunt en una corba que va començar a repuntar a mitjans del mes de desembre i que s’ha disparat des de l’inici de 2021.

Les cues per realitzar-se proves PCR durant els matins al centre de salut de Sueca són cada vegada més llargues i pràcticament donen la volta a tot l’edifici i carrers adjacents, fet este que ve allargant-se en el temps des de fa al voltant d’un mes.

A Sueca, que també inclou les dades del Perelló i el Mareny de Barraquetes, la incidència acumulada ja supera els 1.488 casos per cada 100.000 habitants, una xifra que també s’ha quadruplicat des que ha començat 2021, un any on l’esperança per l’arribada de les vacunes està dissipant-se a tot el món davant l’augment descontrolat de la pandèmia.

Esta incidència acumulada en els últims 14 dies a Sueca no aplega a la mitjana del Departament de La Ribera, que apunta unes xifres que deixen ara la incidència en 1.630 casos per cada 100.000 habitants, quasi el doble de la mitjana nacional actual.

Augmenten les defuncions

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va indicar també en la seua última actualització que durant l’última setmana quatre havien sigut les persones que havien perdut la vida a Sueca a conseqüència del coronavirus. La xifra de defuncions continua augmentant des de l’inici de 2021, any on s’ha produït la pèrdua de 10 vides per este motiu en tan sols tres setmanes. Cal recordar que al municipi s’havien comptabilitzat per esta causa en tot el 2020 quatre morts.

Més llegits