Diumenge, 13 juny, 2021
Inici Cultura Pep Gimeno ‘Botifarra’ no actuarà este mes a Sueca a conseqüència de...

Pep Gimeno ‘Botifarra’ no actuarà este mes a Sueca a conseqüència de la pandèmia

El ‘cantaor’, que encetava la seua gira de concerts ‘Arrels’ al municipi suecà, creu que el més sensat ara és ajornar el bolo 

La primera gira programada de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que arrancava a Sueca este 17 de gener i de la que es preveu finalitze el mes de juny de 2021, ha ajornat el seu primer concert després d’haver aconseguit vendre en menys d’una setmana totes les entrades.

Tant Pep Gimeno ‘Botifarra’ com les i els ‘Invisibles’, que és com es fan anomenar les persones que treballen colze a colze amb el ‘cantaor’ de La Costera, han decidit de forma conscienciada (després de reunir-se amb l’Ajuntament de Sueca), el canvi de data que pròximament anunciaran, a causa de la situació sanitària en la qual actualment es troba la localitat de la Ribera Baixa.

L’equip de treball de Pep Gimeno ‘Botifarra’, porta des del mes de setembre estudiant i analitzant les mesures de seguretat de prevenció i contenció de la covid-19, intentant crear la primera gira post pandèmia portant a terme per exemple accions com les mesures de desinfeccions dels vehicles, zones de treball (com oficines, auditoris, teatres…), a més d’haver estat dissenyant els protocols pertinents per als assistents als concerts i exigint mesures de seguretat a totes les entitats amb les que col·laboren.

Asseguren que ‘Arrels’ és una gira segura, tal com ho és la cultura. Però creuen que ara mateix no és el millor moment per a actuar a Sueca, a causa de les dades oficials de contagis. “La nova situació ho demana, per la seguretat de Pep, del seu guitarrista Miquel Pérez, de les artistes convidades, dels Invisibles, del públic assistent (també dels seus i els nostres familiars) i per tant, per la seguretat de la població de Sueca”.

L’anunci de l’ajornament del concert inaugural de gira s’ha emés des del perfil oficial de Pep Gimeno ‘Botifarra’ a totes les seues xarxes socials després de comunicar-ho a l’Ajuntament de Sueca: “Anirem més avant. Però el concert no serà el mateix… Serà millor: Per les immenses ganes que tinc de vore-vos, de cantar-vos i de demostrar una vegada més que la segura és segura i que la cultura cura”

Més llegits