Dimarts, 9 març, 2021
Inici SUECA Sueca: 1.200 d'incidència i 330 casos actius

Sueca: 1.200 d’incidència i 330 casos actius

Esta setmana han perdut la vida dos persones més per la Covid-19

La corba no para de pujar a Sueca i els casos van sumant-se per desenes i multiplicant-se en pocs dies. En estos moments són 330 les persones que tenen el coronavirus actiu i la incidència ha pujat fins a sobrepassar els 1.200 casos cada 100.000 habitants.

Si fa un mes eres una trentena els contagis actius al municipi suecà, ara en són 10 voltes més. L’actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública feta pública este divendres 15 de gener ha servit per a confirmar els mals auguris expressats ahir per part de l’Ajuntament de Sueca, quan primer sol·licitaren formalment al govern autonòmic mesures més restrictives per a frenar l’augment alarmant de contagis i després acordaren establir una sèrie de mesures més restrictives a nivell local.

Els casos s’han triplicat des que començara este 2021. I, encara que els experts no paren de recordar que al darrere d’esta pujada està la relaxació durant les festes de Nadal, el que és cert és que després de passar nou mesos intentant aturar el coronavirus, a hores d’ara estem pitjor que mai.

Els 330 casos actius de Sueca i la incidència de 1.200 no és exclusiu de Sueca. Pràcticament totes les localitats que pertanyen al Departament de La Ribera han viscut el mateix procés, fent que la incidència s’haja situat en 1.146, un poc menys que la que contempla en estos moments el municipi suecà.

Dos persones mortes més

I el que és pitjor, el coronavirus continua deixant morts també a Sueca. Dos són les persones que han perdut la vida durant esta última setmana a conseqüència d’esta malaltia. Estes noves defuncions se sumen a les 8 anteriors, completant les 10 que, segons Conselleria, han perdut la vida a la localitat per esta causa. En el que duguem de 2021 ja són 6 les víctimes mortals de la Covid-19 a Sueca.

Més llegits