Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Falles Sueca tria la imatge d’unes festes falleres que es resisteixen a la...

Sueca tria la imatge d’unes festes falleres que es resisteixen a la seua suspensió

El fotògraf Jaume Tomás és el guanyador del concurs que servia per escollir el cartell anunciador de les Falles d’este 2021

El treball presentat per Jaume Francisco Tomás, d’Algemesí, va resultar el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a representar a les Falles del municipi en 2021. L’obra es va imposar per majoria de vots dels membres del jurat entre les 14 que es van presentar a esta edició. “A pesar de no tindre certesa de quan es podran celebrar les Falles, hem volgut continuar avant amb esta convocatòria per a l’elecció de la imatge de les Falles de Sueca ja que, a més, serà la portada del Llibre Col·lectiu Faller que s’està treballant igualment i eixirà publicat”, va explicar la regidora de Festes, Gema Navarro. 

El jurat va estar compost per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Comunicació, Julián Sáez; el dissenyador gràfic, Elies González; el director de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán, Manel Baixauli; la Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Alicia Falcó; i la responsable de Comunicació de l’Ajuntament, Paloma Gutiérrez. El treball finalista va ser el presentat per Silvia Bonillo Ribera, de Sueca. 

La regidora de Festes i la Fallera Major de Sueca, Alicia Falcó, van ser les encarregades de transmetre al guanyador la decisió del jurat. 

Més llegits