Dijous, 5 agost, 2021
Inici SUECA La vacunació contra la Covid-19 es podria fer també en instal·lacions municipals

La vacunació contra la Covid-19 es podria fer també en instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Sueca ofereix al Centre de Salut diverses infraestructures per “evitar la falta de distància de seguretat”

L’Ajuntament de Sueca va  mostrar la seua absoluta col·laboració amb el Centre de Salut de la ciutat a l’hora de dur a terme la campanya de vacunació contra la Covid-19 de la manera més efectiva i segura per a la ciutadania i el personal sanitari. Després de la Junta de Govern celebrada a finals d’any, l’alcalde, Dimas Vázquez, va explicar que havien decidit per unanimitat, junt als regidors amb competències delegades, “oferir al Centre de Salut de Sueca totes les instal·lacions municipals amb què comptem, tant en el nucli urbà com en la zona marítima, per a evitar que les persones hagen de desplaçar-se; així com tots els recursos al nostre abast, a fi de facilitar la planificació i programació de la campanya de vacunació”.

Així mateix, Dimas Vázquez ha assenyalat que “amb esta mesura, i atés que la campanya es preveu massiva en alguns moments, es podran evitar les aglomeracions i la falta de distàncies de seguretat. Pensem que, com a institució local, hem d’afegir el nostre gra d’arena i col·laborar en una causa tan important com esta, tal com hem fet sempre amb el Centre de Salut en altres ocasions, pensant sempre en el benestar de la nostra ciutadania”.  

Per la seua banda, la regidora de Sanitat, Estefanía Requeni, va explicar que, des de la seua Regidoria, van voler anticipar-se en l’organització dels espais a l’hora de dur a terme la campanya de vacunació a la resta de la població que no formarà part d’esta primera actuació destinada a les persones majors i al personal sanitari.

“La nostra pretensió és oferir diferents locals de l’Ajuntament per a habilitar espais dispersos per la ciutat, evitant així aglomeracions i la mescla de persones que puguen anar a vacunar-se amb unes altres que vagen a fer-se la prova PCR o tinguen altres patologies. Com que la comunicació amb el Centre de Salut és molt fluida, farem tot el que està a les nostres mans perquè esta labor es puga dur a terme amb les màximes comoditats i garanties de seguretat possibles”.

Més llegits