Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA Rècord de contagis

Rècord de contagis

Sueca comptabilitza 184 casos actius de coronavirus, sis vegades més casos que fa un mes

184 contagis actius, la xifra més alta coneguda a Sueca des que ha començat la pandèmia del coronavirus. És l’última dada que s’ha publicat este divendres 8 de gener a les 10 hores per Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Els números no fan més que confirmar la por instaurada durant l’última setmana i que presagiava un augment dels casos al municipi. L’increment d’un 50% en tan sols quatre dies ha significat passar dels 121 casos del passat dimarts 4 als 184 de hui. Cal recordar que esta xifra comptabilitza els casos de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes i que les dos Eatims també han sumat diversos brots en l’última setmana.

Així, a hores d’ara la incidència acumulada per proves PCR en les últimes dos setmanes se situa en 669,60, superant la mitjana del Departament de La Ribera que ara és de 610,21 casos per cada 100.000 habitants.

A més, Sueca ha afegit una nova persona morta per esta causa, sent ja un total de 8 (4 d’elles en el que duguem d’any) les que han perdut la vida per esta malaltia.

Ara fa exactament un mes, les dades oficials anunciaven a Sueca un total de 31 casos actius. En tan sols 31 dies la xifra s’ha multiplicat pràcticament per sis.

NOTÍCIES RELACIONADES

Més llegits