Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA Els Reis d'Orient visitaran tots els carrers de Sueca

Els Reis d’Orient visitaran tots els carrers de Sueca

Des de la Regidoria de Festes es vol enviar un missatge de tranquil·litat a tots els i les menors i els demanen que estiguen atents/es perquè ses Majestats recorreran tota la ciutat este dia 5, a partir de les 18 hores

Sueca es prepara per a rebre a ses Majestats, els Reis d’Orient, este 5 de gener. A pesar de les condicions imposades per la crisi sanitària que estem vivint, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament han previst una rebuda especial, adaptada a les circumstàncies, “a fi que puguen repartir felicitat i il·lusió a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Seguint tots els protocols, i sent extremadament cauts, no volíem deixar als i les més xicotets/es de la casa sense l’oportunitat de viure el dia més especial de l’any. Per això, volem dir-los a tots els xiquets i xiquetes que estiguen tranquils i molt atents perquè este dia 5, a partir de les 18 hores, els Reis, gràcies a la seua màgia, visitaran tots els carrers de Sueca sense excepció, no es deixaran cap sense visitar, perquè cap menor es quede sense poder veure’ls des de les seues cases i sense rebre els seus regals”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro. 

Més llegits