Dimarts, 9 març, 2021
Inici Esports La Regidoria d’Esports anuncia els guanyadors de la Cursa Nadalenca virtual

La Regidoria d’Esports anuncia els guanyadors de la Cursa Nadalenca virtual

La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar enguany a canviar les bases de l’última carrera popular de l’any

La regidora d’Esports, Celia Beltrán, va comunicar el matí del dimecres 23 de desembre el nom dels guanyadors i les guanyadores de la tradicional Cursa Nadalenca que se celebra per estes dates i que, enguany, a causa de les circumstàncies que vivim, s’ha hagut de celebrar de manera virtual i reconvertida en un concurs de disfresses amb diverses categories. Els afortunats i les afortunades van rebre la telefonada de la regidora responsable en la qual se’ls va comunicar els seus premis, els quals oscil·laven entre els 50 i els 400 euros en targetes regal per a utilitzar en els comerços de Sueca. 

“Vull agrair a tots i totes la seua participació i l’enginy que han demostrat a l’hora de presentar les seues fotografies. A pesar de les circumstàncies, hem volgut que l’esperit festiu d’estes dates estiga present d’alguna manera”, va assenyalar la regidora d’Esports, Celia Beltrán. “Des d’Arrima’t, volem agrair a la Regidoria d’Esports la iniciativa que ha tingut este any d’afavorir al comerç local a través del lliurament d’estos premis en forma de targetes regal per a utilitzar en els negocis de Sueca que hagen participat en la Mostra d’Aparadors. Tot això dins de la campanya que hem posat en marxa, junt la Regidoria de Comerç, amb el nom Reviscolem el Nadal, en la qual tots els concursos i iniciatives que hem proposat han tingut com a finalitat que els diners es queden a la nostra ciutat, en el comerç local”, va assenyalar el president d’Arrima’t, Tony Landete.

Més llegits