Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports El coronavirus obliga a suspendre el partit del CB Sueca-Fustes Bonet contra...

El coronavirus obliga a suspendre el partit del CB Sueca-Fustes Bonet contra el Nou Bàsquet Xàtiva

Els suecans tornaran a la competició el pròxim 9 de gener

El partit entre dos dels equips que aspiren a jugar la lligueta d’ascens a l’EBA s’hagué d’ajornar per la incidència del coronavirus a la ciutat de Xàtiva.

L’equip suecà tornarà a la competició el pròxim dia 9 de gener, a les 7 i mitja de la vesprada, davant el tercer classificat del grup B de la 1a Nacional, el CB Jorge Juan de Novelda. Serà l’últim partit, a més del partit ajornat, de la primera volta i es pot dir que el balanç és més que positiu, amb 8 victòries i només una derrota. Els de Raül Matoses es mantenen com a líders de la categoria i tindran un inici de mes amb partits molt complicats, ja que al primer partit de la segona volta rebrà a la pista de les Oliveretes el segon classificat, el CB Il·licità, un equip que ha anat de menys a més i també opta a estar entre els 4 primers d’esta lliga tan competida. És per això que els jugadors suecans tenen un exigent pla d’entrenament, al llarg del període festiu, per tal de tornar a les pistes amb la mateixa il·lusió i preparació amb què acaben l’any.

Més llegits