Divendres, 22 octubre, 2021
Inici SUECA La Policia Local repartix mascaretes a diverses associacions sense ànim de lucre

La Policia Local repartix mascaretes a diverses associacions sense ànim de lucre

La Policia Local de Sueca ha procedit durant esta última setmana al repartiment de lots de mascaretes excedents entre associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. “Una vegada més, els i les agents de la Policia Local demostren la seua total implicació i col·laboració amb la ciutadania realitzant diferents i diverses funcions, com és el  repartiment d’estos lots excedents de mascaretes amb què comptaven per al seu ús propi en l’exercici de les seues funcions. La Policia Local ha volgut repartir estos excedents a diverses associacions sense ànim de lucre per a facilitar-los les mesures de prevenció i seguretat a les persones usuàries o membres d’estos col·lectius, algunes d’elles amb patologies o que pateixen algun tipus d’aïllament social. Amb esta acció, la Policia Local ha tornat a demostrar el seu compromís amb l’ajuda a tots els ciutadans i ciutadanes”, va assenyalar el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.  

Estos repartiments es realitzen una vegada al mes, i les associacions que s’han vist beneficiades han sigut: Càritas, AFASU (Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer de Sueca), APASU (Associació de Pares i familiars de persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme),  A Passar-ho Bé (Associació destinada a l’atenció integral en el vessant de l’oci i temps lliure de la persona amb diversitat funcional intel·lectual) i AFERM RB (associació de familiars i persones amb malaltia mental de la Ribera Baixa).  

Més llegits