Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Falles La Junta Local Fallera busca una imatge per il·lustrar el llibret del...

La Junta Local Fallera busca una imatge per il·lustrar el llibret del pròxim exercici faller

Els originals que opten al concurs del cartell anunciador de les Falles 2021 s’hauran de presentar abans del 15 de desembre

La setmana passada ja ens féiem ressò del  Concurs del Cartell anunciador de les Falles de 2021 en estes mateixes pàgines de Suheca.com. Només faltava conéixer el període de temps en el qual tota aquella persona interessada podria presentar els seus originals. Ara, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca ha fet públic que els participants podran entregar els seus treballs des d’este passat 1 de desembre fins al pròxim dia 15 del mateix mes. “Com ja vam avançar fa uns dies, i amb la intenció de donar-li la màxima normalitat possible a esta situació, hem convocat un any més el concurs per a triar la imatge de les Falles de Sueca de 2021. Continuem, per tant, amb les activitats previstes, dins de la normativa vigent, i animem des d’ací a totes les persones interessades a participar”, va explicar la regidora responsable, Gema Navarro, qui va remarcar també que s’està treballant ja en la confecció del Llibre Col·lectiu de les Falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes per a 2021, “una activitat que estava prevista i es realitzarà igualment malgrat la crisi sanitària”.  

Cada persona podrà presentar un màxim de dos cartells, que hauran de ser originals i inèdits i tindre un format d’A-3. A més, haurà d’estar muntat sobre un suport rígid, que no tindrà mai un gruix superior a 5 mm, i incloure obligatòriament el text: SUECA FALLES 2021 – Ribera Baixa, Festa Declarada d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana. 

Un premi de 800 euros

Els criteris de valoració premiaran el caràcter original i innovador del disseny, la capacitat per a transmetre el significat de les Falles de Sueca i els valors que han de regir en elles, com ara la participació, accessibilitat universal a la festa i la cultura, igualtat, consum responsable i tradició. L’import del premi en metàl·lic serà de 800 euros. 

Les sol·licituds per a participar en el concurs es presentaran, preferentment, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sueca. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, podran presentar la sol·licitud, i la documentació, de manera presencial, mitjançant cita prèvia en el telèfon 960919138. Una vegada realitzada la sol·licitud, s’hauran d’entregar els treballs en el departament de Festes, situat en el segon pis de l’Ajuntament.

Per a més informació, i accés al model de sol·licitud, pot consultar-se la pàgina web: www.sueca.es. 

Més llegits