Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet ja és, després de set victòries seguides, l’únic...

El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet ja és, després de set victòries seguides, l’únic equip imbatut (54-77)

El CD Moixent es convertix en l’última víctima dels suecans, que, després de l’inici lliguer, poden aspirar a qualsevol objectiu enguany

El Club Bàsquet Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria, a la pista dels ‘guerrers’ del CD Moixent, tot i demostrant el bon joc i consistència que li permet, una jornada més, seguir al capdavant de la classificació. Ja en són 7 i, a hores d’ara, són l’únic equip imbatut de la categoria.

L’equip entrenat per Raül Matoses va eixir a la pista molt concentrat i dominant en tots els aspectes, defensa i atac. Els jugadors locals es veien impotents davant l’allau anotador i encert dels suecans, sobretot en els triples (14 en el total del partit). Així, al minut 3 el resultat era de 0-8 amb 2 triples de Jose, i al m.5 amb uns inspirats Carles i el capità Josep, el marcador reflectia un increïble 1-18. M. 7: 5-23, i a la fi del quart, amb un tímida reacció del Moixent: 8-25.

El segon quart començà amb la mateixa dinàmica, i era Joan qui agafava el relleu anotador, amb 7 punts consecutius. M.4:12-35. Els de la costera no sabien com parar el joc suecà i recorrien a les faltes personals per tal de retallar les diferències. Al minut 7, el marcador era de 21-37 i el resultat al descans, amb cistelles de Josep i Mihai, de 25-45.

El tercer quart fou quasi perfecte en atac (sobretot en els llançaments triples, amb 6 aconseguits per Joan, Vicent, Josep i Carles). Amb un gran encert dels suecans, estos anaven aconseguint màxims avantatges al marcador; així, al minut 5: 34-58; i al minut 8: 38-65. Als dos últims minuts, amb les cistelles de Mihai i la direcció de Mariano, s’aconseguia una diferència de 30 punts, i el marcador reflectia un clar 42-72.

L’últim quart, amb l’encontre decidit, els suecans baixaren la intensitat i l’encert, sobretot a causa de l’esforç i amb dos baixes que no permetien una millor rotació en la banqueta. L’equip del Moixent ho va aprofitar per tal de reduir l’avantatge i deixar la diferència en 23 punts. El resultat final va ser de 54-77.

Més llegits