Dilluns, 18 gener, 2021
Inici SUECA Un jònec empitona al ramader Gregorio de Jesús i el deixa greument...

Un jònec empitona al ramader Gregorio de Jesús i el deixa greument ferit

L’exmatador es traslladat a l’Hospital de La Ribera per tal de ser intervingut després que el bou li desgarrara un bessó

El ramader, torer i empresari suecà Gregorio de Jesús va tindre un contratemps, la vesprada del passat 24 de novembre, en la seua finca mentre realitzava tasques de sanejament. En un determinat moment, un jònec va botar una dels filats i el va envestir mentre estava en el tractor, empitonant-lo en el bessó, obrint-li’l completament.

El comunicat mèdic va indicar: “Ferida per asta de bou que travessa el bessó de la cama dreta destrossant vasos sanguinis i teixit cel·lular subcutani de 20 cm de longitud”. El ramader va ser intervingut a l’Hospital de la Ribera, i posteriorment, va ser portat al Centre de Rehabilitació de Levante.

Una lesió antiga

Es dona la circumstància que Gregorio ja va tindre una cornada en este mateix bessó mentre exercia de professional. A hores d’ara ja es troba estable i fora de perill. L’informe mèdic va aconsellar que el suecà passarà uns dies a l’hospital fins que quedara controlada la ferida.

Gregorio de Jesús va saltar a la fama mundial fa uns anys per ser el ramader del conegut bou Ratón.

Més llegits