Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA Traslladen la imatge de la patrona de Sueca a Fàtima pel perill...

Traslladen la imatge de la patrona de Sueca a Fàtima pel perill d’enfonsament de la cúpula

La figura de la Verge pot ser visitada en l’horari de misses

Tres setmanes després del tancament obligat de l’església de la Mare de Déu de Sales  -per perill d’afonament de la cúpula de l’edifici- la imatge de la patrona de Sueca va ser traslladada a la parròquia de la Mare de Déu de Fàtima. La intenció dels responsables de cuidar les pertenències de l’església és que la ciutadania puga continuar visitant la imatge, per això deixarà que tota aquella persona que vulga puga passar a vore-la en l’horari habitual de misses.

“Des del primer dia no hem deixat de treballar per a començar com més prompte millor les obres de reparació. Però tot porta el seu temps així que paciència, comprensió i, sobretot, molta esperança”, va indicar Alejandro Navarro, responsable principal d’ambdós parròquies.

“En un moment excepcional com el que vivim, cal prendre mesures excepcionals, i esta és una d’elles”, va apuntar el pàrroc i va animar, per mitjà de les seues xarxes socials a visitar-la: “Ara que necessitem la seua protecció maternal i el seu consol més que mai dirigim la nostra mirada cap a ella i visitem-la… Suecans i Suecanes… La nostra Mare, la Verge de Sales, ens espera…no la deixem a soles”, va insistir Navarro.

Més llegits