Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA Sueca remodela les delegacions de les regidories

Sueca remodela les delegacions de les regidories

L’Ajuntament redistribuïx les delegacions de les seues regidories afegint a tres persones més en el seu projecte

Amb l’entrada del nou regidor en la corporació municipal de Sueca, Vladimir Micó, després de la marxa de José Miguel Giménez per jubilació, el govern municipal ha procedit a realitzar una reorganització de les competències assignades en la qual s’introdueixen alguns canvis.

Vladimir Micó.

“Una vegada incorporat el nou regidor, Vladimir Micó, hem volgut convidar a dos persones més al nostre projecte delegant regidories en Estefanía Requeni i Noelia Benedito. Amb això, pretenem donar participació a més regidors del consistori perquè la seua gestió puga veure’s reflectida a la nostra ciutat, als quals agraïsc la seua integració en favor de Sueca. Des que vaig ser alcalde, la meua pretensió va ser sempre convidar a participar en el nostre Ajuntament a tot aquell que desitjara implicar-se en la seua gestió, fora del color polític que fora. Hui dia, per tant, tots han volgut sumar cap als seus veïns i veïnes menys Compromís, el qual en el seu moment també va ser convidat però va declinar la seua participació”, va explicar la primera autoritat de Sueca, Dimas Vázquez.  

Estefania Requeni.

D’esta manera, després de la remodelació, l’organigrama queda així: l’alcalde, Dimas Vázquez, a més d’alcaldia assumirà Pressupostos i Personal; Manoli Egea, primera tinenta d’alcalde, continuarà amb les competències en Comerç, Mercats, Indústria, Turisme, Concurs Internacional de Paella Valenciana i Acció Social; Celia Beltrán, segona tinenta d’alcalde, serà la responsable d’Esports, Protocol, Serveis Jurídics i Patrimoni; Joan Carles Vázquez, tercer tinent d’alcalde, assumirà Serveis Municipals, Platges, Cementeri, Empresa Municipal Aigües de Sueca, Educació i Noves Tecnologies; Carmen Pérez, quarta tinenta d’alcalde, serà la responsable de Contractació, DIAC, Medi Ambient i Agència de Desenvolupament Local; Gema Navarro, cinquena tinenta d’alcalde, tindrà les competències en Igualtat, Festes, Joventut, Transparència i Participació Ciutadana; Carlos Ramírez, sisé tinent d’alcalde, continuarà al capdavant de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil; i Vladimir Micó, seté tinent d’alcalde, s’estrenarà com a regidor de Cultura i Persones Majors. 

Per la seua banda, els regidors que no formen part del govern municipal però que tenen competències delegades augmenten de 3 a 5. José Luis Ribera, continuarà amb Agricultura i Consell Agrari, igual que Fernando Franco, amb Urbanisme, i Julián Sáez, amb Comunicació. Estefanía Requeni s’estrenarà assumint Promoció Lingüística, Sanitat i Unitat de Prevenció Comunitària; i Noelia Benedito, tornarà a assumir Hisenda, com ja va fer en la legislatura 2015-19. 

El GISPM assumix la regidoria d’Hisenda  i la regidora Noelia Benedito posarà la seua experiència en esta àrea

El Grup Independent Sueca, Perelló i Mareny (GISPM) gestionarà des d’ara la regidoria d’Hisenda, una de les més importants en qualsevol administració. La regidora Noelia Benedito, que la passada legislatura ja va estar al capdavant d’este departament, posarà ara la seua experiència “al servei de la ciutat i de la ciutadania assumint el càrrec de regidora d’Hisenda continuant amb la vocació de seguir sent útil a la ciutadania també des de l’oposició del GISPM”, segons va indicar en una nota de premsa el partit dels independents.

En qualsevol ajuntament, la Regidoria d’Hisenda que ara gestionarà a Sueca el GISPM és l’encarregada de l’obtenció de recursos financers per al bon desenvolupament de l’activitat municipal, exercint la potestat de gestionar i exigir tributs com a mitjà per a ajudar a redistribuir la riquesa entre la ciutadania. “El GISPM és un partit que sempre vol sumar, bé siga des del Govern o, com ens ha tocat fer en esta legislatura, des de l’oposició. Al mateix Ple d’Investidura ja vam deixar clar que sempre ens trobarien si del que es tracta es de contribuir a fer una Sueca millor”, assenyala la regidora Benedito.

D’esta manera, el Grup Independent Sueca, Perelló i Mareny passarà ara a gestionar dos departaments: el de Comunicació amb Julián Sáez i el d’Hisenda amb Noelia Benedito.

“Sens dubte, la ciutat de Sueca ix guanyant amb el nomenament de Noelia com a regidora d’Hisenda. Estem parlant d’una persona molt formada i que coneix ben rebé el departament i el seu funcionament. Ningú millor que ella per a eixa funció”, apunta el portaveu municipal del GISPM, Julián Sáez, qui afegix que des del grup municipal independent “sempre hem cregut que des de l’oposició es pot ser també molt útil a la ciutat. Ho estem demostrant des del minut zero de la legislatura. Cada vegada trobem més exemples a més pobles valencians de com els partits de l’oposició s’impliquen en el dia a dia de la seua ciutat. La nostra manera d’entendre la política va més encaminada a eixes fòrmules d’unir esforços que no a altres”.

Més llegits