Dilluns, 18 gener, 2021
Inici SUECA La incidència del coronavirus a Sueca baixa més de la meitat en...

La incidència del coronavirus a Sueca baixa més de la meitat en les últimes dos setmanes

Els nombre actual de contagis actius és de 60 casos

Mentre són notícia les diferents versions de la vacuna que hauria de suposar un punt d’inflexió en la lluita contra el coronavirus a escala mundial, continuem coneixent la incidència d’esta malaltia en l’àmbit local. En el cas de Sueca, les notícies en este sentit són positives després de saber les dades oficials que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet públiques este divendres 27 de novembre. Un total de 60 són les persones que, a hores d’ara, estan infectades pel coronavirus a la localitat segons les deteccions fetes en les últimes dos setmanes per prova PCR.

La tendència continua a la baixa després d’arribar als 137 casos el 13 de novembre, xifra que va suposar el nombre més alt de contagis actius a Sueca. Després d’aquella data els casos han anat a la baixa fins a aplegar al moment actual, on en 14 dies s’ha passat a tindre menys de la meitat dels infectats actius.

Per altra banda, la corba cap avall projecta una clara baixada de la incidència detectada per PCR en 14 dies cada 100.000 habitants, passant ara esta xifra a ser de 218,35 o, cosa que és el mateix, quasi 100 persones menys que la mitjana del Departament de La Ribera, que està a estes hores en 317,23.

Pitjor que fa un mes

No obstant això, estes notícies positives cal vore-les en perspectiva. I és que ara fa un mes, Sueca comptava amb menys de la meitat de casos actius detectats per prova PCR. Novembre va començar amb 27 casos actius i ha acabat amb 60. El municipi no ha fet més que calcar la incidència que la Covid-19 ha tingut a escala nacional i, sobretot, en l’àmbit autonòmic i comarcal. En este sentit, Sueca ha obtingut en este últim mes una corba en el nombre de casos molt semblant a la que ha projectat el Departament de La Ribera.

Més llegits