Dimarts, 9 març, 2021
Inici Opinió La cultura ha de ser segura

La cultura ha de ser segura

Opinió · Grup Municipal Compromís per Sueca

El 13 de novembre ens desdejunàrem amb la terrible notícia que el País Valencià havia arribat a la fatídica xifra de 2.000 víctimes mortals del COVID-19 des que començà la pandèmia a principis d’any. És un número que ens hauria de moure a la reflexió.

Totes les persones que tenim alguna responsabilitat pública hem de demanar a la ciutadania, pregar si cal, que extreme les precaucions, que seguisca al peu de la lletra totes les indicacions que ens donen les autoritats sanitàries. Les mesures salven vides.

Per això, des del Grup Municipal de Compromís per Sueca no entenem la foto que circula per les xarxes socials d’un espectacle que tingué lloc dissabte passat, 7 de novembre, al Centre Municipal Bernat i Baldoví. En la imatge es pot veure a part de l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde, Dimas Vázquez, aparentment no respectant la distància social de seguretat.

Si fora així, li preguntem al senyor alcalde què pensa fer.

Pensa dimitir?

Pensa demanar disculpes?

Pensa obrir un expedient informatiu per saber si es compliren escrupolosament les mesures de seguretat?

I si no es compliren estes mesures, pensa sancionar als organitzadors o a les persones que no ho feren?

La cultura ha de ser segura. Però si l’Ajuntament anul·là el MIM amb l’excusa de la seguretat, no poden produir-se imatges com la que comentem.

No podem permetre que la corba no baixe. I només actuant amb rigor aconseguirem doblegar el virus. Per això sobren les actituds frívoles i els comportaments irresponsables. Fem ús del trellat i totes i tots eixirem beneficiats.

Article anteriorProvant sort
Article següentDinars prescindibles

Més llegits