Dilluns, 18 gener, 2021
Inici Esports El porter perelloner Marc Torrado deixa la SD Sueca per provar sort...

El porter perelloner Marc Torrado deixa la SD Sueca per provar sort als Estats Units

El jove futbolista tria la Universitat de Charleston a Virginia per jugar en la lliga americana i acabar els seus estudis acadèmics

El porter Marc Torrado (El Perelló, 12 de maig de 2000), cedit esta temporada a la SD Sueca per l’UD Alzira, marxarà rumb als Estats Units a través de les beques esportives d’Eture Sports. El futbolista ha triat Virgínia Occidental, concretament la Universitat de Charleston, per a viure esta experiència en la qual combinarà la seua formació acadèmica amb la futbolística. “La veritat que és una cosa que tenia al cap des de feia més d’un any i la meua intenció era estar als Estats Units al setembre, però a causa de la Covid-19 s’ha hagut d’ajornar fins a gener finalment. Espere que tot acabe eixint com està previst”, va indicar el perelloner.

Als seus 20 anys, el porter ha tingut l’oportunitat de debutar en Tercera Divisió en la UD Alzira, equip en el qual ha crescut com a futbolista en els últims anys. Abans de la seua arribada al Lluís Suñer, Torrado va passar per pedreres com la del València CF i Llevant UD, a més de pels dos clubs arrossers, la SD Sueca i el Sueca Promeses.

Esta oportunitat li arriba de la mà de l’empresa valenciana Eture Sports, que s’encarrega d’ajudar amb beques esportives a futbolistes perquè es formen al país americà i continuen jugant a futbol en les seues universitats. Marc Torrado seguix així els passos d’altres jugadors que viuen l’experiència del futbol a Amèrica. “Sé que esta experiència és única i inoblidable. El que m’emportaré serà un bon nivell d’anglés, la carrera d’Educació Primària acabada i l’experiència futbolística”, va indicar Torrado.

Més llegits