Dimarts, 26 gener, 2021
Inici El Perelló El concurs de cartells per a anunciar les Falles de 2021 sorteja...

El concurs de cartells per a anunciar les Falles de 2021 sorteja les restriccions per la Covid-19

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament anunciarà en breu el període per presentar els originals i els requisits del certamen

Malgrat la situació sanitària tan extraordinària que estem vivint i la incertesa que suposa, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca es convocarà en breu, un any més, el concurs per a triar el cartell anunciador de les Falles de 2021. “Amb la intenció de donar-li la màxima normalitat possible a una situació que no l’està tenint, i amb el propòsit d’animar, no sols al col·lectiu faller sinó a totes les persones amb inquietuds artístiques que vulguen participar, anem a convocar el concurs per a triar la imatge de les Falles 2021 de Sueca. Confiant que la pandèmia ens done prompte una treva i puguem tornar a poc a poc a l’anhelada normalitat, continuarem amb les activitats previstes dins de la normativa vigent”, va explicar la regidora responsable, Gema Navarro. 

Per això, en uns dies es farà oficial esta convocatòria i s’anunciaran les bases corresponents perquè tots els i les interessats/des puguen presentar-se. “Hem volgut anunciar ja la realització d’este concurs perquè es puguen anar preparant amb antelació els treballs, ja que el termini per a la presentació s’ha acurtat uns dies”, va precisar Navarro.  

Com en l’edició anterior, podran presentar-se totes aquelles persones interessades a títol personal amb 2 treballs com a màxim, originals i inèdits. A més de ser la imatge oficial de les Falles de Sueca 2021, el treball guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 800 euros. El consistori va anunciar que en breu informaran, a través de la seua pàgina web municipal i les xarxes socials, sobre els requisits per a poder participar en esta nova convocatòria del concurs.

Recollida d’aliments

Per altra banda, les falles de Sueca, El Perelló i el Marenyde Barraquetes han iniciat una campanya de recollida d’aliments per tal d’ajudar a totes aquelles persones que més ho necessiten. “Degut a la greu crisi sanitària i econòmica que estem patint des de fa molts mesos, ens trobem amb una situació en la qual, moltes famílies estan passant vertaderes dificultats per a poder portar un plat de calent a la taula”, indicaren des de la Junta Local Fallera.

És per això que les Falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes s’han adherit al projecte ‘Macro-recollida d’aliments i joguines’, impulsat per un grup de persones anònimes del municipi, moltes d’elles falleres i fallers, i estaran presents el pròxim 12 de desembre als grans supermercats de Sueca i El Perelló, així com també als Ajuntaments del Mareny i El Perelló, col·laborant amb esta recollida d’aliments.

Més llegits