Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet suma la sisena victòria consecutiva en el millor...

El Bàsquet Sueca-Fustes Bonet suma la sisena victòria consecutiva en el millor inici lliguer (76-45)

L’Adesavi comprova el poder defensiu de l’equip entrenat per Raül Matoses, que acaba amb una diferència al marcador de 31 punts

El Club Bàsquet Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria que li permet aconseguir seguir al capdavant de la classificació, líder en solitari i imbatut, a més de ser el millor inici de lliga del CB Sueca a la primera divisió nacional.

El primer quart fou igualat, amb molt d’encert per part de l’equip d’Adesavi, que va eixir a la pista més concentrat, amb una defensa més agressiva i aprofitant les imprecisions dels suecans, que no estaven encertats en atac i amb alguns desajustos en defensa. Així, al minut 3: 8-9, m. 6: 10-16, i a la fi dels primers 10 minuts: 15-18. Destacar els 2 triples dels germans Santamatilde en este quart.

Al segon quart, els de Raül Matoses demostraren perquè es mantenen invictes, amb una gran defensa i la profunditat de la banqueta, a més de l’encert i intensitat en el joc. El parcial de 14-2 als 5 primers minuts ho diu tot: 29-20. La bona direcció i anotació de Carles, els triples i rebots de Vicent i Joan marcaren la diferència. Els de Sant Vicent del Raspeig no pogueren reaccionar, i amb un imparable Jose, amb 9 punts consecutius, més una cistella en els últims segons de Mihai, l’equip suecà deixava el partit quasi sentenciat al descans: 40-25.

Al tercer quart, amb dos triples de Joan i cistella de Vicent, s’aconseguia el màxim avantatge: 48-25. Els alacantins solament pogueren retallar mínimament les diferències al minut 8: 54-38, però fou un miratge, ja que els suecans no estaven disposats a baixar la intensitat, i acabaren el quart amb una major diferència al marcador, amb un parcial de 5-0: 59-38.

A l’últim quart, la defensa suecana mantenia la seua intensitat, amb moltes recuperacions de pilotes. I així, al minut 3 el resultat era de 64-40. En els 7 minuts següents, l’equip visitant solament anotà 5 punts, i els suecans que estaven encertats en els llançaments triples, 12 en tot el partit, fallaren 6 tirs lliures de 7 a l’últim quart, deixaren el marcador amb un clar avantatge a la fi del partit: 76-45.

Més llegits