Dilluns, 18 gener, 2021
Inici Opinió Dinars prescindibles

Dinars prescindibles

Opinió · Grup Municipal Compromís per Sueca

Només fa deu dies que eixia la lamentable notícia que el País Valencià havia arribat a la terrible xifra de 2.000 víctimes mortals del COVID-19 des que començà la pandèmia a principis d’any (ara ja la superem).

La representació política implica un major grau de responsabilitat pública. Per això, totes les persones que tenim representativitat popular hem de ser exemple per a la ciutadania. I en estes circumstàncies sanitàries, hem de demanar a la població que extreme les precaucions, acomplint escrupolosament totes les indicacions que ens donen les autoritats sanitàries. Només acomplint les mesures se poden salvar vides.

Per això, des del Grup Municipal de Compromís per Sueca criticàrem la foto que circula per les xarxes socials d’un espectacle que tingué lloc el dissabte 7 de novembre, al Centre Municipal Bernat i Baldoví, i on dubtem que s’acompliren en tot moment les mesures recomanades, sobretot, la distància social.

Hi hagué qui no entengué que la crítica política era pertinent, perquè estem parlant de la salut de tota la població. La resposta de l’equip de govern al respecte fou…no comentar res.

I ara, quan el govern central està valorant limitar les trobades familiars nadalenques a un màxim de 6 persones, i totes elles de l’àmbit familiar, el senyor regidor d’Agricultura ens fa arribar el calendari dels dinars de tirades.

Es pot ser més irresponsable? Amb una pandèmia que no cessa, no poden celebrar-se dinars socials que no són en absolut imprescindibles. Si s’han suspès les Falles i moltes altres festes populars; si a l’equip de govern no li tremolà el pols i suspengué totes les festes patronals, inclosos el Concurs de paelles i el Festival del MIM, com pot mantenir els dinars de tirades?

Des del Grup Municipal de Compromís per Sueca demanem a l’alcalde que suspenga tots estos dinars prescindibles. Perquè hem d’aconseguir doblegar el virus, i això només es pot fer deixant de costat les actituds frívoles i els comportaments irresponsables. 

Si fem ús del trellat, eixirà beneficiada tota la ciutadania.

Més llegits