Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

El nombre de contagiats oficials passa dels 106 del passat divendres 20 de novembre als actuals 76

Dades oficials de Conselleria.

Mentre són notícia les diferents versions de la vacuna que hauria de suposar un punt d’inflexió en la lluita contra el coronavirus a escala mundial, continuem coneixent la incidència d’esta malaltia en l’àmbit local. En el cas de Sueca, les notícies en este sentit són positives després de saber les dades oficials que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet públiques este dimarts 24 de novembre. Un total de 76 són les persones que, a hores d’ara, estan infectades pel coronavirus a la localitat segons les deteccions fetes en les últimes dos setmanes per prova PCR.

Incidència al Departament de La Ribera.

La tendència continua a la baixa després d’arribar als 137 casos el 13 de novembre, xifra que va suposar el nombre més alt de contagis actius a Sueca. Després d’aquella data els casos han anat a la baixa fins a aplegar al moment actual, on en 11 dies s’ha passat a tindre pràcticament la meitat dels infectats actius.

Per altra banda, la corba cap avall projecta una clara baixada de la incidència detectada per PCR en 14 dies cada 100.000 habitants, passant ara esta xifra a ser de 276,57 o, cosa que és el mateix, 60 persones menys que la mitjana del Departament de La Ribera, que està a estes hores en 336,48.

Des de Suheca.com continuarem informant sobre les xifres de la pandèmia del coronavirus puntualment.

NOTICIES RELACIONADES

Més llegits