Dimarts, 26 gener, 2021
Inici SUECA La Regidoria d’Urbanisme prioritza l’eliminació de barreres arquitectòniques

La Regidoria d’Urbanisme prioritza l’eliminació de barreres arquitectòniques

Una de les últimes actuacions que està duent a terme la Regidoria d’Urbanisme a la ciutat consistix en l’eliminació d’uns bol·lards de grandària considerable que es troben en els voltants de la plaça de l’Ajuntament. “La nostra pretensió, a més de prioritzar la seguretat i integritat física de la ciutadania, evitant les múltiples caigudes i entropessons que provocaven estos bol·lards, especialment entre la gent més major, és la de millorar la nostra ciutat quant a accessibilitat. Per això, ens hem proposat eliminar totes les barreres arquitectòniques que impedisquen la lliure circulació de les persones”, va explicar el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco.

El responsable d’Urbanisme assenyala que les directrius que es contemplaven fa deu anys, quan es van instal·lar, no són les mateixes que les de l’actualitat. “En aquell moment, es va pretendre donar preferència a la circulació de vehicles; però, ara, amb estes actuacions, el que pretenem és recuperar els carrers de manera que el trànsit estiga al servei dels vianants, que són els que tenen la prioritat a l’hora de circular. Per això, estem intentant eliminar tots els elements que dificulten esta circulació de persones, no sols en esta zona cèntrica, sinó que el nostre objectiu és eliminar-los en tota la ciutat”, va assenyalar Franco.

Sueca treballa en el manteniment de les seues vies públiques, “molt degradades” i on es feia necessària una “actuació ràpida”

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca, dins de la programació que està efectuant de manteniment de les vies públiques, ha actuat i continua fent-ho en diversos carrers de la nostra ciutat. Els treballs consistixen en la reposició de rajoles en les voreres, llambordes en la calçada i tapes de sanejament que puguen perjudicar la circulació a peu dels veïns i veïnes. “En estos moments, estem treballant en el barri de la Canal, reparant voreres molt degradades en les quals es feia necessària una actuació ràpida. Som conscients que queda treball per fer, i continuarem amb estes actuacions perquè la nostra ciutat dispose d’unes voreres dignes, ja que presentaven un aspecte molt descuidat, sempre vetlant per la seguretat de la ciutadania”, va assenyalar el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco. 

Més llegits