Divendres, 17 setembre, 2021
Inici SUECA Sueca inicia la programació per a commemorar el Dia Internacional contra la...

Sueca inicia la programació per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Els actes previstos s’allargaran, si les circumstàncies marcades per les autoritats sanitàries ho permeten, fins al 28 de novembre

Sueca inicia, este divendres 20 de novembre, els diferents actes que enguany es duran a terme per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, efemèride que se celebra el 25 de novembre. El primer dels actes culturals i activitats per a reivindicar la importància d’este dia és l’espectacle de dansa ‘La pu(n)ta de l’iceberg’, d’Intrat Dansa, que s’oferirà en el Centre Municipal Bernat i Baldoví. 

Este dilluns 23, a les set de la vesprada i a la Biblioteca Pública, es procedirà a la gravació del Programa Mirades Violeta Especial 25N, amb el tema ‘Confinament Covid-19 i maltractaments’. L’acte serà gravat per la televisió local sense públic. 

El dimecres 25, a les 11 i mitja del matí, es procedirà a la col·locació d’un banc de color morat amb l’eslògan contra la violència de gènere ‘No faces tracte amb el maltracte’.  A les set de la vesprada, en el Casal Jove, es llegirà un breu manifest commemoratiu i s’entregaran els premis del Concurs de Murals per la Igualtat en els col·legis. Posteriorment, es presentarà el vídeo ‘Sueca contra la violència masclista’. 

Finalment, el dissabte 28, a les set i mitja de la vesprada, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, s’oferirà la representació teatral ‘La clau’, de Malatesta teatre. L’acte serà lliure i gratuït. L’entrada es podrà recollir una hora abans en la taquilla. 

Des del consistori apuntaren que els actes previstos podrien veure’s modificats quant al dia, hora i lloc, depenent de les circumstàncies marcades per les autoritats sanitàries a cada moment.

Municipi Protegit 

Cal recordar que Sueca va entrar a formar part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, un organisme que compta amb 84 ajuntaments membres, als quals l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial ofereix la possibilitat de compartir recursos i esforços en la lluita contra esta xacra social que ens afecta a totes i tots.

Més llegits