Divendres, 27 novembre, 2020
Inici SUECA L'Ajuntament contractarà a menors de 30 anys a través del programa EMPUJU...

L’Ajuntament contractarà a menors de 30 anys a través del programa EMPUJU 2020

S’ofereixen quatre ocupacions i hi hauran 3 preseleccionats per cada lloc de treball sol·licitat

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, posarà en marxa el programa d’ocupació AVALEM JOVES/ EMPUJU 2020 amb una aportació municipal de 69.000 euros. Es tracta d’una actuació subvencionada també per Labora, que aporta la quantitat de 55.002,78 euros, i cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, del Fons Social Europeu.

Mitjançant este programa l’Ajuntament contractarà, per un període de 12 mesos, a quatre persones joves, majors de 16 anys i menors de 30, beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, condició que hauran de complir en el moment de la contractació. 

Els requisits que hauran de complir també els/les interessats/des, entre altres, seran, a més de l’edat, no haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud, no haver subscrit cap contracte amb anterioritat, en el marc dels programes EMCUJU i EMPUJU i no haver finalitzat una relació laboral amb l’Ajuntament en els 6 mesos previs a la contractació. A més, hauran d’estar inscrits en l’Oficina LABORA de Sueca, com a demandants en les ocupacions requerides, amb el seu codi d’ocupació, i estar en possessió de la titulació sol·licitada. La inscripció en l’oferta haurà de fer-se a través de la web puntlabora.gva.es. El termini d’inscripció finalitza el 23 de novembre inclòs. L’inici de la contractació està previst per a finals del mes de desembre de 2020. 

A causa de les circumstàncies actuals, en les quals no existeix servei presencial en l’oficina Labora de Sueca, totes aquelles persones interessades que tinguen algun dubte a l’hora d’inscriure’s, podran telefonar al número que l’Ajuntament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, posa a la disposició de la ciutadania: 96 170 00 50, Ext. 103  Carol, Ext. 101  Amparo, Ext 1012  Sílvia, Ext  102 Merche. Així mateix, podran informar-se amb més detall, a través de la documentació publicada en la pàgina web municipal www.sueca.es 

Les ocupacions que s’ofereixen són les següents: 1 plaça de delineant, 1 plaça d’enginyer/a de projectes, 1 plaça de tècnic/a informàtica de gestió, i 1 plaça d’auxiliar administratiu/va. L’Espai Labora de Sueca remetrà, per cada lloc de treball sol·licitat, 3 candidats/tes preseleccionats/des, els/les quals seran requerits/des pel Departament de Desenvolupament Local, segons l’aportació de la documentació pertinent adscrita al procediment de selecció estipulat per LABORA.

Les persones preseleccionades tindran a la seua disposició, en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, els impresos i instruccions relacionats amb la selecció.

Més llegits

133 candidats opten a guanyar el Primer Concurs Literari El Baró de la Birra

Esta vesprada es coneixeran les obres que s’enduen el 1er Premi de Poesia Antoni Prats i el 1er Premi de Narrativa...

Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

Lucía Solanes guanya el primer premi del Concurs de Fotografia Fallera de Bernat Alinyo

La sala d’exposicions Els Porxets va acollir, la vesprada del dijous 19 de novembre, l’acte de lliurament dels premis del 8é Concurs...

La Regidoria d’Urbanisme prioritza l’eliminació de barreres arquitectòniques

Una de les últimes actuacions que està duent a terme la Regidoria d’Urbanisme a la ciutat consistix...

El CEE Miquel Burguera inicia el seu camí europeu de la mà del programa Erasmus+

El CEE Miquel Burguera de Sueca participarà en el Programa ERASMUS+ amb el projecte ‘Europa: Una finestra...