Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA Els casos de coronavirus detectats a Sueca baixen de 137 a 106...

Els casos de coronavirus detectats a Sueca baixen de 137 a 106 durant l’última setmana

La incidència acumulada passa de 498 a 385 casos per cada 100.000 habitants i baixa de nou de la mitjana de La Ribera

El tauler de monitoratge de la situació de la Covid-19 en la Comunitat Valenciana que ofereix dos vegades a la setmana la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha servit per a conéixer un canvi de tendència en els contagis a Sueca. Després de diverses setmanes on el nombre de casos actius havia anat en augment fins a aplegar a la xifra màxima coneguda el divendres 13 de novembre (137 casos), este divendres 20 hem pogut saber que els afectats per esta malaltia al municipi han baixat fins als 106. L’inici de la setmana ja va deixar un descens de 137 a 110, el que suposava un 20% menys d’incidència.

Cal recordar que Sueca havia quintuplicat els seus casos en dos setmanes. Des de l’inici de novembre, el nombre de contagis s’havia disparat de 27 a 137. Des de Conselleria no van notificar cap brot a Sueca en les últimes setmanes encara que es va poder saber que, per exemple, al cos de Policia Local van haver-hi tres contagis, la quantitat mínima a partir de la qual es considera un brot. A l’estadística oficial s’ha sumat també en l’últim recompte una nova defunció per coronavirus ocorreguda fa una setmana a Sueca.

La xifra de contagis continua sent molt elevada com ho demostra la incidència acumulada en els últims 14 dies: 385,75 casos per cada 100.000 habitants, baixant de nou de la mitjana del Departament de La Ribera (446,21).

Així, en cap cas es poden considerar les xifres oficials aportades per la Conselleria com a bones dades, però el que sí que es pot constatar és que almenys la corba, pel que fa a Sueca, no continua en ascens. De fet, la localitat suecana ja no es troba a la part més alta del llistat de municipis riberencs més afectats, lloc on se situen Benifaió amb 106 casos i 886 d’incidència acumulada en els últims 14 dies, l’Alcúdia (98 casos i 816 d’incidència), Carlet (117 casos i 750 d’incidència), Algemesí amb 193 casos i una incidència de 706 i Guadassuar (37 casos i 627 d’incidència).

NOTÍCIES RELACIONADES

Més llegits