Dimarts, 9 març, 2021
Inici Esports Noa Esplugues, or provincial i autonòmic en l’absolut

Noa Esplugues, or provincial i autonòmic en l’absolut

Noa Esplugues es va proclamar recentment, en la localitat de Gandia, subcampiona provincial en la modalitat aleví mans lliures i campiona per equips al costat de la seua companya del club Vida Gandia, Laia Botella. Es va celebrar també a Gandia la competició autonòmica, repetint-se el pòdium: plata per a Noa en individual i or al costat de Laia.

Era la primera vegada que una gimnasta del Club Aceus competia a nivell absolut i el cos tècnic va mostrar la seua satisfacció: “Sens dubte, una estrena ideal per a la gimnasta i per al club, que continua acumulant èxits ara en categories absolutes. Ara, l’objectiu no és un altre que solucionar i polir estes petites fallades i, sobretot, començar amb la preparació de la cita nacional”.

El campionat se celebrarà a la ciutat de València ja en el mes de desembre.

Més llegits