Dissabte, 15 maig, 2021
Inici Esports Les Caminades Saludables continuen amb una eixida que aplega fins al Castell...

Les Caminades Saludables continuen amb una eixida que aplega fins al Castell de Corbera

Les Olivetes Xafaes i un bon grup d’acompanyants van completar la tretzena ruta de les que componen la segona guia de marxes. Esta vegada, els senderistes tenia com a objectiu arribar al Castell de Corbera. A l’eixida, a la plaça de l’Ajuntament, els participants deixaren constància del seu ferm compromís i suport al Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere.

El trajecte els va dur a travessar Riola i el terme de Polinyà per tal de buscar el Molí de Monsalvà, la muntanyeta de Sant Miquel i per baix de l’autopista, per dins de Corbera, anar cap al Castell, on van esmorzar. “No conèixer, encara que de manera resumida, la historia del Castell de Corbera és, per a nosaltres riberencs, imperdonable”, asseguren les Olivetes Xafaes.

Després de recuperar forces, els quaranta que anaren a la caminada empreneren el cami de tornada cap a Sueca pel camí de les Basses en direcció a la Font, barri de Sant Joan que avui pertany a Benicull, i per dins de Polinyà, van refer camí cap a Riola pel camí Fondo.

“Ja tenim una llargueta feta i assolida una fita més i malgrat esta època tan dolenta, anem fent, separats, emmascarats, agrupats de sis en sis… i procurant seriosament aturar qualsevol risc de contagi. Permeteu-me insistir… anem fent!”, va indicar Joanot Presència, del grup senderista de les Olivetes Xafaes.

Més llegits