Dissabte, 28 novembre, 2020
Inici SUECA La Policia Local informa l’hostaleria local sobre la nova normativa actual de...

La Policia Local informa l’hostaleria local sobre la nova normativa actual de Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va emetre unes noves restriccions que entraren en vigor el 7 de novembre

La Policia Local de Sueca va iniciar, el passat dilluns 9 de novembre, una campanya informativa destinada al sector hostaler de la ciutat, per a mostrar el seu suport i interés a col·laborar i treballar conjuntament amb estos negocis, a fi d’orientar-los sobre les noves mesures de prevenció que els afecten, davant els canvis continus que està patint la normativa respecte a la covid-19.

“Els nostres agents estan treballant estos dies informant a tots els negocis d’hostaleria de Sueca i mostrant-los el seu suport perquè coneguen els canvis que s’han produït en la normativa sanitària respecte a la covid-19 que els puguen afectar. De nou, la policia de proximitat es fa efectiva per a fer costat a la ciutadania i mantindre-la informada”, va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez. 

Entre les noves normes imposades mitjançant la resolució del passat 6 de novembre per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 es troben: l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, excepte en la consumició; la distància de 1,5 metres entre les taules, tant a l’interior com a les terrasses; l’obligatorietat que només es troben 6 persones com a màxim en les taules o agrupacions de taules; l’obligatorietat que el consum es puga fer únicament en taula; el tancament a les 00 hores, sense que es puguen acceptar encàrrecs a partir de les 23 hores; i la limitació de l’aforament del local a un terç de la seua capacitat, i el de les terrasses a un 50%.

Així mateix, recorden que no es pot fumar a les terrasses, o altres espais a l’aire lliure, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal d’almenys, 2 metres, una limitació que serà aplicable també per a qualsevol dispositiu d’inhalació de tabac. Finalment, s’informa sobre el compliment de les mesures de ventilació, climatització i higiene (cartes electròniques, ús de gels hidroalcohòlics, neteja i desinfecció de taules i cadires, fomentar l’ús del pagament amb targeta i evitar l’ús de tovalloneres).

Més llegits

133 candidats opten a guanyar el Primer Concurs Literari El Baró de la Birra

Esta vesprada es coneixeran les obres que s’enduen el 1er Premi de Poesia Antoni Prats i el 1er Premi de Narrativa...

Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

Baixen un 28% els casos de coronavirus actius a Sueca

Lucía Solanes guanya el primer premi del Concurs de Fotografia Fallera de Bernat Alinyo

La sala d’exposicions Els Porxets va acollir, la vesprada del dijous 19 de novembre, l’acte de lliurament dels premis del 8é Concurs...

La Regidoria d’Urbanisme prioritza l’eliminació de barreres arquitectòniques

Una de les últimes actuacions que està duent a terme la Regidoria d’Urbanisme a la ciutat consistix...

El CEE Miquel Burguera inicia el seu camí europeu de la mà del programa Erasmus+

El CEE Miquel Burguera de Sueca participarà en el Programa ERASMUS+ amb el projecte ‘Europa: Una finestra...