Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports Com disfrutarem de l’esport de la cistella enguany!

Com disfrutarem de l’esport de la cistella enguany!

El CB Sueca-Fustes Bonet completa un mes perfecte en sumar la quarta victòria consecutiva contra el CB Altea (82-62) i continuar de líders 

L’equip que ha aconseguit conjuntar Raül Matoses per a esta temporada il·lusiona. Les incorporacions han caigut de peu i, de moment, les lesions i la Covid-19 no estan mermant a un conjunt que només coneix la victòria en el que duem de temporada.

Esta setmana va ser el CB Altea qui va conéixer el bon nivell amb el que compta el CB Sueca-Fustes Bonet. El partit fou dominat pels suecans des del primer minut, i això que l’equip d’Altea, sobretot en la primera part, intentava igualar-lo a base de triples amb molt d’encert. Al minut 5 el resultat era d’11-5, amb una gran actuació de Mihai que trencava la zona local amb facilitat. Quan faltaven 2 minuts l’avantatge era de 18-8, però 3 triples dels alacantins en 2 minuts deixaven el marcador en un igualat 18-17.

El segon quart, amb l’aportació de tota la banqueta (els 11 jugadors anotaren al llarg de l’encontre) i mantenint l’encert anotador, els suecans es tornaven a distanciar al m.4: 28-20. Amb 2 triples de Jose i el bon joc de Guillem i Miquel, deixaven la diferència en 11 punts al minut 7: 36-25. Els triples de l’Altea (4) i els rebots ofensius feren que s’arribara al descans amb el resultat de 42-36

Al tercer quart, els de Raül Matoses canviaren la defensa, amb ajustos, i amb rotacions contínues per tal de no baixar la pressió sobre els jugadors més destacats de l’equip alacantí, els lituans Urbonas i Kaftaniukas. I amb jugades preparades per a provocar el 1×1 amb Guille (amb 7 punts en 4 minuts), s’aconseguia un parcial de 9-5 al minut 4. La pressió augmentà i l’encert dels visitants baixà, amb un parcial de 9-3, fins a arribar a un clar 60-44 a la fi del quart.

Al darrer quart, l’equip suecà mantingué el ritme del joc i amplià les diferències al marcador fins als 20 punts, amb una tímida reacció dels visitants a base de triples (3), contestats també amb llançaments de tres de Joan, Jose i Josep. El resultat final va ser de 82-62.

El club va informar que les mesures actuals de la Covid-19 impediran l’assistència de públic als partits i als entrenaments fins el 9 de desembre.

Més llegits