Diumenge, 28 febrer, 2021
Inici SUECA Sueca quintuplica els casos de coronavirus detectats per prova PCR en dos...

Sueca quintuplica els casos de coronavirus detectats per prova PCR en dos setmanes

La tendència del coronavirus a Sueca continua en augment. Les xifres segueixen disparant-se i l’últim recompte oficial elaborat per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ens ha deixat quasi al capdavant dels municipis que es troben dins del Departament de La Ribera.

Actualització del 13 de novembre.
El Departament de La Ribera té, a hores d’ara, una incidència acumulada de 400 casos per cada 100.000 habitants.

En poc menys de dos setmanes, Sueca ha quintuplicat els casos actius detectats per proves PCR. L’increment ha anat produint-se progressivament des del passat 2 de novembre, quan es notificaren 27 casos, fins als actuals 137 casos de l’últim recompte fet a data de 13 de novembre.

Açò suposa un augment en la incidència acumulada fins als més de 498 casos cada 100.000 habitants o, el que és el mateix, Sueca ha passat de comptabilitzar menys de la meitat de casos de la mitjana del seu departament de salut a superar-lo d’una manera clara. 

Durant les últimes dos setmanes s’han conegut brots i casos a diversos col·lectius com el de la Policia Local, el Consell Agrari o, dins del món de l’esport local, el del la SD Sueca. Tots estos contagis nous han ocasionat que el nombre oficial d’infectats a la localitat siga ja de 366.

No relaxar-se

Es tracta, sense dubte, d’un clar avís que no cal relaxar les mesures i que cal anar més amb compte que mai dins del municipi. 

En este sentit, Sueca va tornar a comptar amb una desinfecció dels seus carrers este passat dijous 12 de novembre, una mesura que no es duia a terme des de principis del mes de setembre.

Més llegits