Dilluns, 18 gener, 2021
Inici Esports Sueca acull la 1a Copa d’Espanya de “Flag Football” en categoria Open...

Sueca acull la 1a Copa d’Espanya de “Flag Football” en categoria Open Mixta

El Valencia Firebats s’endú el torneig després de guanyar al Atlantic Devils mentre que els Ricers no passen la primera fase

L’Estadi Municipal Antoni Puchades de Sueca va ser l’escenari, el passat dissabte 31 d’octubre, de la I Copa d’Espanya de “Flag Football” en categoria Open Mixta. La competició, organitzada amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca i de l’equip amfitrió, Sueca Ricers, va comptar amb la participació de huit equips i va acabar amb el triomf de Valencia Firebats, que es van proclamar campions en véncer en la gran final als Atlantic Devils de Las Palmas de Gran Canaria. 

“L’equip Sueca Ricers va sol·licitar la col·laboració de l’Ajuntament per a poder celebrar este campionat ací, en estes instal·lacions, i com a regidora d’Esports intente ajudar sempre, en tot el que puga, als clubs de la ciutat i als esportistes suecans; i més tractant-se d’un campionat com este, que compta amb la participació d’equips vinguts de diferents comunitats autònomes. Estem molt contents de poder posar el nostre granet d’arena per a la celebració d’esta Copa d’Espanya ací a Sueca”, va assenyalar la regidora d’Esports, Celia Beltrán. 

El torneig es va disputar sense la presència de públic, complint amb les mesures contra el Covid-19, i va comptar amb un equip arbitral completament femení. El conjunt amfitrió, Sueca Ricers, no va poder superar la primera fase, però van mostrar la seua satisfacció per poder jugar junt a equips tan importants com la resta de participants.

Més llegits