Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports Les Oliveretes són testimoni, 8 mesos després, d’un partit de lliga de...

Les Oliveretes són testimoni, 8 mesos després, d’un partit de lliga de 1a Nacional del CB Sueca (74-35)

Els suecans són els nous líders del seu grup després de quallar un altre gran encontre

El Pavelló de les Oliveretes va ser testimoni, després de quasi 8 mesos, d’un nou partit de lliga de 1a Nacional. I el públic, amb aforament reduït per les normes sanitàries de la Covid, va gaudir una altra vegada del seu equip en un encontre que va dominar els 40 minuts i que va demostrar en la primera part un gran nivell de joc, tant en atac com en defensa.

Amb esta victòria davant el CB Elx, el CB Sueca-Fustes Bonet és el nou líder de la categoria.

Els primers minuts de joc foren molt igualats, amb alternatives al marcador: minut 4, 7-6. Una defensa més agressiva dels de Raül Matoses i un gran encert en els llançaments triples, 4 de Joan, Jose i Carles, van canviar el rumb de l’encontre. Així, al minut 5 el resultat era de 13-7 i a la fi del primer quart: 27-15.

Al segon quart, l’equip suecà va exhibir el seu joc interior i domini sota els taulers davant un equip que era incapaç d’anotar i parar el bon joc local. El parcial ho dia tot: 22-15. Al descans semblava ja que l’encontre estava decidit: 49-20.

Al tercer quart, els dos equips baixaren la intensitat i encert, i a més el joc es va vore interromput per una lesió greu d’un jugador visitant. El parcial fou de 9-5.

A l’últim quart, l’entrenador suecà va aprofitar per a fer més rotacions i donar més minuts a tota la banqueta, com els joves Guille i Miquel, el veterà incombustible Vaidas i Gus, cedit pel Gandia. La diferència va augmentar, amb un parcial de 16-10, i es va arribar a la fi del partit amb el resultat de 74-35.

Des del CB Sueca van agrair el comportament del públic pel que fa a les normes sanitàries i protocols contra la pandèmia del coronavirus. Esta setmana, els de Raül Matoses jugaran a Dénia.

Més llegits