Dimarts, 26 gener, 2021
Inici El Perelló Les comissions de la JLF promouen cinc mesos de focs d’artifici a...

Les comissions de la JLF promouen cinc mesos de focs d’artifici a les barriades

Tornen les Falles i ho fan  amb més il·lusió que mai. Els fallers volen deixar-se sentir, i per mantindre l’esperit faller van a celebrar, des d’este divendres 9 d’octubre, d’una part de la festa fallera: la pirotècnia.

Cada divendres a les 8 i mitja de la vesprada, serà la Junta Local Fallera i cadascuna de les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, l’encarregada de disparar uns xicotets focs d’artifici a la seua barriada. La primera comissió a disparar el castellet serà la de la falla Sol i Tarongers al Mareny de Barraquetes.

Però esta no és l’única activitat que han encetat des del col·lectiu faller local. Després de celebrar a finals de setembre l’entrega dels premis de Falles 2020 als Llibrets de Falla i a les Cavalcades, l’octubre ha portat les competicions esportives falleres. La primera a començar va ser el raspall femení.

Per altra banda, este dijous 8 d’octubre tenia previst celebrar-se el Lliurament dels premis de la Federació de Lletres Falleres de les falles 2020 al pati de les antigues Escoles Carrasquer. La pròxima setmana, des de Suheca.com ens farem ressò dels guardonats a estes pàgines.

Finalment, el centre cultural Bernat i Baldoví acollirà, el pròxim 24 d’octubre, la Mostreta de Teatre Faller que organitza cada any la Junta Central Fallera i que este 2020 acull el municipi amb el suport de la Junta Local Fallera de Sueca.

Més llegits