Dilluns, 18 gener, 2021
Inici El Perelló Continuen augmentant els casos de coronavirus a Sueca

Continuen augmentant els casos de coronavirus a Sueca

Ja són 43 els casos actius i 124 els totals detectats per PCR

L’última actualització oferida per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública al seu portal http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas no aporta massa bones notícies al municipi de Sueca. En els últims 14 dies s’han detectat un total de 43 casos detectats per prova PCR. Esta xifra, que apunta un xicotet augment respecte a l’anterior actualització on es marcaven 40 casos, ve a indicar que la malaltia continua expandint-se a la localitat i que la corba, en el cas de Sueca, va cap a dalt.

El municipi suecà ja comptabilitza, des de l’inici del recompte per proves PCR, un total de 124 casos. Amb estes dades, Sueca duplica a localitats com Cullera (65 en total i 13 actius i detectats en les últimes dos setmanes) i supera a Algemesí (112 i 21), i se situa prop dels contagis totals detectats a Alzira (129), encara que a esta localitat només hi ha ara 15 casos actius.

Les xifres d’esta última actualització continuen posant Sueca en l’epicentre dels contagis a La Ribera. Cal recordar que el municipi suecà compta amb un gran increment d’habitants durant l’estiu a conseqüència de l’arribada de turistes a les seues platges i a les platges del Mareny de Barraquetes i El Perelló, on els casos detectats a estes Entitats Locals Menors també computen a la ciutat de Sueca.

INFORMACIÓ RELACIONADA

Més llegits