Divendres, 22 octubre, 2021
Inici SUECA L’Ajuntament oferix 22 llocs de treball de 6 mesos de duració per...

L’Ajuntament oferix 22 llocs de treball de 6 mesos de duració per a majors de 30 anys

El Pla d’Ocupació Estratègic 2020 de Sueca compta amb una inversió inicial de més 200.000 euros junt al Pla EMCORP

L’Ajuntament de Sueca continua amb el seu Pla d’Ocupació Estratègic 2020, en el qual invertirà la quantitat total de 400.000 euros. Esta setmana s’han donat a conéixer els 22 nous llocs de treball que s’ofereixen i que abasten una gran varietat de perfils professionals. Entre les diferents categories professionals es troben: oficial 1a electricista, peó electricista, pintor oficial 1a, peó pintor, oficial de 1a construcció, peó construcció, conserge instal·lacions esportives, conserge d’edifici públic, peó oficis múltiples, oficial 1a administratiu, auxiliar administratiu, tècnic informàtica de gestió, oficial 1a jardineria (podador), peó jardineria, oficial 1a conductor, treballador social i Tècnic Mitjà àrea Participació Ciutadana i Transparència.    

Les persones interessades a participar en el procés de selecció, hauran de complir els següents requisits: -estar inscrits en l’oficina Labora de Sueca com a demandants de treball, -ser majors de 30 anys, -estar inscrits en els treballs que es demanden, sempre que tinguen a veure amb el seu perfil professional (la inscripció haurà de fer-se a través de puntlabora.gva.es), i, si fora el cas, -estar en possessió de la titulació requerida. 

“Aprofitant l’activació del Pla d’Ocupació Pública EMCORP 2020, subvencionat majoritàriament per Labora, juntament amb una aportació municipal de 11.546,91 euros, hem posat en marxa el nostre Pla d’Ocupació Estratègic 2020, desenvolupat i subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Sueca, que aporta la quantitat de 198.264,28 euros, que serà complementari l’EMCORP”, va explicar Joan Carles Vázquez, qui també va assenyalar que “el que volem des de l’Ajuntament és que este Pla d’Ocupació Estratègic, que és prorrogable, tinga una major durabilitat i puga beneficiar a la major quantitat de ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. No es tracta d’una solució momentània per la crisi del Covid-19, sinó d’una mesura molt més ambiciosa que permeta una estabilitat a l’hora de cobrir les necessitats de l’Ajuntament i d’oferir contractes amb la major durabilitat possible a la ciutadania”.

6 mesos de duració

Les persones seleccionades per a este Pla, majors de 30 anys, tindran un contracte laboral de sis mesos, a jornada completa, que s’iniciarà l’1 de novembre. Per a accedir a tota la informació sobre este tema, es pot consultar l’enllaç disponible en la pàgina web municipal www.sueca.es. Així mateix, i al no existir en l’actualitat atenció presencial en el servei Labora de Sueca, que puga solucionar els dubtes i problemes que es puguen plantejar a l’hora de realitzar la inscripció, tota aquella persona interessada podrà telefonar als següents telèfons que l’Ajuntament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, posa a la disposició de la ciutadania: 96 170 00 50 (Extensions 101, 102 i 103).  

La presentació de sol·licituds es podrà realitzar fins al 20 d’agost. Pel que fa a la preselecció de candidats, es realitzarà a través de l’Oficina Labora de Sueca, i tindran preferència les persones empadronades en el nostre municipi. 

Així, en uns mesos, i a l’espera de les autoritzacions corresponents per part de la Generalitat, l’Ajuntament posarà en marxa este nou Pla, amb un pressupost de poc més de 200.000 euros de fons propis, que completaran els 400.000 anunciats, i que es destinarà, en este cas, a persones desocupades menors de 30 anys.  

Més llegits